Om Merrildbiler.dk

Hos Merrild biler hjælper vi med at levere og eller evt importere din næste bil !

Vi tilbyder hjælp til at finde den helt rigtige bil som passer til jeres ønsker og behov, det være sig hvad enten det er en bil med dansk registreringsafgift eller en bil fra  Tyskland.

Vi finder sammen bilen, tager kontakt til sælger, får købt bilen, transporteret/leveret hjem, toldsynet og leveret med garanti på enten  fuld afgift kontant eller Flex leasing via anerkendt finansieringselskab.

Vi tilbyder attraktiv  finansiering …..! Tøv ikke med at kontakte os for konkret tilbud på en af vores biler..

Vi har et bredt netværk af erfarne samarbejdspartnere i ind og udland som kommer vores kunder til gode med et samarbejde med os.

Hos Merrildbiler er du sikret at alt er gået rigtigt til, bilen er tjekket for fejl, restgæld og andre overraskelser ifht stand, samt det at alle vores samarbejdspartenere er professionelle omkring deres arbejde, hvad enten det er i Danmark eller Tyskland. Vi har baggrund som mekaniker i mere end 15 år. Det drager vi fordel af og kan sortere de uheldige biler fra.

Hos os er du sikker på at alt går rigtigt til når vi tegner vores Leasing aftaler via et anerkendt leasingselskab. Leasing selskabet vi benytter, har mange års erfaring i at værdifastsætte og afskrive bilernes værdi korrekt.

Da vi er grundige med at få det bedste tilbud ud fra dine ønsker, er du også sikker på at den leasing aftale du får, er en sund aftale med grobund for f.eks. senere at kunne løfte bilen over på en almindelig finansieret aftale.

På siden vil et få antal være” Engos til cvr.Nr” Dvs at vi på visse ældre biler vi fx har handlet ind i bytte som har et  højt km antal eller mange år på bagen, IKKE kan ydes nogen garanti på denne type bil.

 

Med Venlig Hilsen.

Merrildbiler.dk